Audit

SMO

Het laten uitvoeren van een SMO-audit is een van de belangrijkste voorbereidende fasen om serieus te gaan kijken naar het optimaliseren van uw aanwezigheid en zichtbaarheid op sociale media. Het geeft ons een duidelijk momentopname van hoe de situatie momenteel is en helpt ons een weloverwogen beslissing te nemen over hoe we de huidige situatie ten goede kunnen verbeteren.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in SMO-diensten. Van audit tot e-commerce, aanwezigheid op sociale media en initiatief voor merkopbouw en Enterprise SMO-services, ons bedrijf kan het volledige spectrum van SMO-gerelateerde services bestrijken.

Zie onze SMO Diensten
Maar waarom?

Waarom doen we wat we doen?

De Covid-19-pandemie treft miljarden mensen over de hele wereld. Iedereen heeft hier last van. Deze verklaring is zelfs nog nauwkeuriger als we denken aan kleine en middelgrote bedrijven. Ze vormen de ruggengraat van de economie. Ze hebben onze steun nodig, vooral als het gaat om digitale transformatie, online verkoop en online marketing. Ons doel bij RocketSales is om impact te blijven maken door meer dan alleen verkoop- en marketingdiensten te bieden en het bedrijf van onze klanten te helpen deze pandemie te doorstaan.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales audit is €499 voor audit. Betaal alleen voor wat u gebruikt, punt uit.

Gemakkelijk Audit

499

Voor audit, per website / kanaal.

Begin
Begin vandaag met meer verkopen

  • Volledig rapport over uw merkactiviteit
  • Korte concurrentieanalyse
  • Je top 3 van best presterende posts / accounts
  • Mogelijkheden plaatsen

  • * Alle kosten worden gefactureerd in EUR (€). Exclusief BTW en belastingen.