Onderneming

SMO

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

We beheren honderden online eigendommen, domeinen, in meer dan 43 talen op de meeste continenten. In een tijdsbestek van bijna 20 jaar zijn we succesvol geweest, omdat we weten dat shortcuts NOOIT werken. Daarom volgen we de regels strikt op. Altijd. Sommige van onze concurrenten hebben minder of geen scrupules. Wij runnen een bedrijf, net als u, en we geven om winst op lange termijn, meer dan winst op korte termijn. Zo werken we continu samen met kleine en grote Fortune 500-bedrijven. We kennen de pijn van het beheren van meerdere grote websites, honderden sitemaps die voor grotere bedrijven zijn georganiseerd en zijn erop gericht om uw bedrijf positief te laten profiteren. Onze perfecte plek ligt tussen: nieuwe dingen proberen en super conservatief zijn. We onderzoeken, denken en analyseren, zodat we de impact van onze strategie in de tijd kunnen meten.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in SMO-diensten. Van audit tot e-commerce, aanwezigheid op sociale media en initiatief voor merkopbouw en Enterprise SMO-services, ons bedrijf kan het volledige spectrum van SMO-gerelateerde services bestrijken.

Zie onze SMO Diensten
Maar waarom?

Waarom doen we wat we doen?

De Covid-19-pandemie treft miljarden mensen over de hele wereld. Iedereen heeft hier last van. Deze verklaring is zelfs nog nauwkeuriger als we denken aan kleine en middelgrote bedrijven. Ze vormen de ruggengraat van de economie. Ze hebben onze steun nodig, vooral als het gaat om digitale transformatie, online verkoop en online marketing. Ons doel bij RocketSales is om impact te blijven maken door meer dan alleen verkoop- en marketingdiensten te bieden en het bedrijf van onze klanten te helpen deze pandemie te doorstaan.